Author All post by : Dorthe

    HomeArticles posted byDorthe
29 november, 2020

Solbærkonfekt

Solbærkonfekt
Posted in : Højtider, Jul on by : Dorthe
Tags: , , ,

Den lækreste solbærkonfekt med sprød skal af hvid chokolade ca 30 stk. 150 g marcipan2 tsk. Solbærmarmelade1 tsk. Citronsaft2 tsk. Solbærpulver150 g hvid chokoladeSolbærstøv til pynt Bland marcipanen med marmelade, pulver og citronsaft og tril små kugler.Temperer den hvide chokolade og overtræk marcipankuglerne og tril det til sidst i solbærstøv..

15 november, 2020

Finskbrød

Finskbrød
Posted in : Jul, Småkager on by : Dorthe
Tags: ,

En klassisk julesmåkage til kaffen ca.75 stk. 400 g blødt smør100 g sukker500 g melRevet skal fra en stor 1/2 økocitron 1 tak vaniljesukker Bland sukker og smør godt og tilsæt revet citronskal, vaniljesukker og mel. del dejen i tre dele og rul den ud til pølser. Giv dem et tryk med en kagerulle. Læg
Read more

3 november, 2020

Citroncupcakes med lemon curd og italian merengue

Citroncupcakes med lemon curd og italian merengue
Posted in : Cupcakes on by : Dorthe
Tags: , ,

Det syrlige indlæg af lemon curd og den friske citroncupcake komplementerer den italienske marengstopping. Lemon curd kan laves i forvejen og stå på køl, til det skal bruges. Ca. 20 stk.200 g. blødt smør130 gram mælk4 æg200 g. sukker1 tsk. vaniljesukkerSkal af 1 øko citron1,5 dl citronsaft1,5 tsk bagepulver200 gram mel Ovnen tændes på 200
Read more

16 oktober, 2020

Naanbrød

Naanbrød
Posted in : Uncategorized on by : Dorthe
Tags: ,

Lækkert tilbehør til mad og steges på panden. 2 dl vand1 dl yoghurt naturel eller skyr20 gram gær eller 6 gram tørgær 1 tsk fint salt1 spsk. solsikkeolie50 g fuldkornsmel360 hvedemel, gerne tipo 00 Opløs gæret i vandet. Hvis du bruger tørgær, kommes det i melet.Tilsæt yoghurten/skyr og dufter det grove mel og saltet.Tilsæt til
Read more

11 oktober, 2020

Hindbærkage med mandelbund

Hindbærkage med mandelbund
Posted in : Uncategorized on by : Dorthe
Tags: , , ,

Kagen er frisk og tager ikke lang tid at lave. Den er for øvrigt også glutenfri 🙂 Kagebund 20ø3 æggehvider120 gram sukker150 gram mandelmel75 gram frosne hindbær Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret langsomt, mens der piskes. Vend mandelmelet i og til sidst hindbærrene.Dejen kommes i en smurt springform med bagepapir i bunden og bages
Read more