HomeKager Cupcakes Mini Oreo cupcakes

Mini Oreo cupcakes

Posted in : Cupcakes, Mindre Kager on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Lækre Oreo cupcakes, her i miniudgave, perfekt til kagetapas

Tid: 1 time + bagning ad 2 omgange

Kagedej

240 g mel  
200 g  sukker
1 1/2 teskefulde bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
170 g smør ved stuetemperatur
3 æggehvider
120 g creme fraiche (1,2 dl)
120 ml sødmælk (1,2 dl)
120 g Oreos (hakket)

Forvarm ovnen til 180 C.
Sigt de tørre ingredienser sammen i en stor skål. Skær smørret i stykker og bland de tørre ingredienser i smørret.
Bland æggehvider, vaniljesukker, creme fraiche og mælk sammen i en skål, og tilsæt derefter smør og melblandingen.
Lægt Oreos i en pose, knus dem med en kagerulle og vend dem i dejen med en spatel.

Fyld hver lille cupcakeform ca. 3/4  op og bag i 13-15 minutter. Lad dem køle af.

Oreosmørcreme
145 g smør
440 gram flormelis
60 ml Fløde
120 gram Oreos (knust)
1 tsk Vaniljesukker (Valgfrit)

Læg Oreos i en pose og knus dem op med din kagerulle.
Pisk smørret, og tilsæt derefter gradvist flormelis. Pisk i cirka 15-20 minutter for at fjerne smørsmagen. Tilsæt fløde og pisk i et par minutter. Tilsæt Oreos, når din smørcreme er færdigpisket, og vend dem i cremen
Put smørcremen til en sprøjtepose med en rund eller stjernespids (Fx en 869 eller en 1a) og kom det på dine minicupcakes.
Pynt fx med knus Oreo.
TIP: Du kan lave almindelig størrelse cupcakes. Der bliver omkring 10-12 almindelige cupcakes af dejen og kagerne skal bares i ca. 18 minutter.