HomeKager Cupcakes Red velvet minicupcakes med cream cheese frosting

Red velvet minicupcakes med cream cheese frosting

Posted in : Cupcakes, Mindre Kager on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Den blide chokoladesmag komplementeres så fint af en lækker cream cheese frosting

Red velvet cupcakes, ca. 50 stk.

300 g sukker
120 g smør, stuetemperatur
2 æg
45 ml rød frugtfarve
2 tsk. vaniljesukker
300 g hvedemel
1 tsk. natron
20 g kakao
1 tsk salt
2,5 dl kærnemælk
2 spsk. eddike

Pisk smør, sukker og vanilje sukker let og luftigt. Tilsæt ægget og pisk let. 
I en anden skål, røres rød farve og kakao til en tyk pasta. Hæld det i æg/sukker blandingen og rør det godt sammen.
Tilsæt halvdelen af kærnemælken og bland det godt. Sigt hvedemelet i, og resten af kærnemælken.
Tilsæt eddike, natron og salt og pisk godt til dejen er jævn. Fyld formene cirka 2/3 og bag kagerne ved 170˚c i 13-15 min.

Cream cheese frosting

115 g. smør
225 g. flødeost naturel
i tsk. vaniljesukker
500 g. flormelis

Piwsk smørret i min. 15-20 min til smørsmagen er væk. Bland flødeosten og vaniljesukkeret i og pisk til sidst flormelis i lidt efter lidt.
Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl og pynt kagerne med frostingen.