HomeKager Cupcakes Key lime cupcakes – mini

Key lime cupcakes – mini

Posted in : Cupcakes, Mindre Kager on by : Dorthe Tags: , , , ,

Spread the love

De små cupcakes blev bagt som en del af kagetapas. De kan selvfølgelig sagtens laves i almindelig størrelse cupcakeforme og skal så bare bage lidt længere.

Key Lime cupcake dej, ca. 35 minicupcakes

60 g blødt smør
110 g sukker
4,5 spsk. græsk yoghurt 10 %
1,5 tsk revet limeskal (øko)
1 tsk vaniljesukker
85 g hvedemel
1,5 tsk strøgne tsk bagepulver
En knivspids salt
1,5 spsk. mælk
2 spsk. limesaft
3 æggehvider

Sukker og smørret røres blødt. Tilsæt så græsk yoghurt, limesaft og -skal og vaniljesukker.
Sigt mel, bagepulver og salt i dejen og tilsæt mælken.
Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i dejen ad to omgange, til den er ensartet.

Fyld små minicupcakeforme ca. halvt op og bag dem ved 180 grader i 10 minutter.
Bager du almindelig størrelse cupcakes, skal de have 12-14 minutter.

Limetopping

250 g blødt smør
500 g flormelis
skal af 1 lime – der kan tilsættes mere, hvis du gerne vil have en kraftigere smag
saft fra 2 limes
8 spsk. flødeost, Philedelphia el.lign med normal fedtprocent

Pisk smørret i 15-20 minutter, til det er hvidt og ikke længere smager af smør. Tilsæt limesaft og -skal, flormelis og flødeost og pisk det godt sammen til en ensartet masse.
Put en smule grøn farve i for at få limefarven på toppingen.

Kom toppingen i en spræjtepose med tyl og pynt kagerne. Sæt evt. et lille stykke lime ovenpå kagen og en chokoladekugle