HomeKager Æblekage med kanel og vanilje

Æblekage med kanel og vanilje

Posted in : Kager, Kager on by : Dorthe Tags: , ,

Spread the love

Æblesæsonen er over os, men heldigvis kan kagen laves året rundt og er et godt forslag til en hurtig og lækker kage

Arbejdstid: Ca. 20 min + bagetid

22ø/ 5-6 prs

2 æg
160 g sukker
Korn fra 1/2 vaniljestang
2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
125 g mel
250 g æbler i grove tern

Hakkede hasselnødder til pynt

Æg, vaniljekorn og sukker piskes luftigt.
Bland kanel, mel og bagepulver i æggesnapsen og vend æblestykkerne i.
Kom dejen i en hjerteform eller en springform med bagepapir (ca. 22 cm i diameter) og drys hakkede hasselnødder op.
Bag den ved 175 grader i 30-40 minutter afhængig af formen.

Server den med flødeskum eller creme fraiche.

TIP: Hasselnødderne kan skiftes ud med mandler

Fryseegnet