11 oktober, 2020
Hindbærkage med mandelbund
Posted in : Kager, Kager on by : Dorthe Tags: flødeskum, glutenfri, hindbær, mandelmel
Kagen er frisk og tager ikke lang tid at lave. Den er for øvrigt også glutenfri 🙂
Kagebund 20ø
3 æggehvider
120 gram sukker
150 gram mandelmel
75 gram frosne hindbær
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret langsomt, mens der piskes. Vend mandelmelet i og til sidst hindbærrene.
Dejen kommes i en smurt springform med bagepapir i bunden og bages i 45 minutter ved 175 grader.
Lad kagen køle helt af.
Hindbærskum
1,5 bakke friske hindbær
1 tsk vaniljesukker
3 dl fløde
Pisk fløden til skum sammen med vaniljesukkeret.
Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet. Fordel skummet over kagen.
Pynt:
1 bakke friske hindbær
Chokoladekugler