HomeBrød og boller Uncategorized Hindbærkage med mandelbund

Hindbærkage med mandelbund

Posted in : Uncategorized on by : Dorthe Tags: , , ,

Spread the love

Kagen er frisk og tager ikke lang tid at lave. Den er for øvrigt også glutenfri 🙂

Kagebund 20ø
3 æggehvider
120 gram sukker
150 gram mandelmel
75 gram frosne hindbær

Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret langsomt, mens der piskes. Vend mandelmelet i og til sidst hindbærrene.
Dejen kommes i en smurt springform med bagepapir i bunden og bages i 45 minutter ved 175 grader.
Lad kagen køle helt af.

Hindbærskum
1,5 bakke friske hindbær
1 tsk vaniljesukker
3 dl fløde

Pisk fløden til skum sammen med vaniljesukkeret.
Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet. Fordel skummet over kagen.

Pynt:
1 bakke friske hindbær
Chokoladekugler