Naanbrød

Posted in : Uncategorized on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Lækkert tilbehør til mad og steges på panden.

2 dl vand
1 dl yoghurt naturel eller skyr
20 gram gær eller 6 gram tørgær
1 tsk fint salt
1 spsk. solsikkeolie
50 g fuldkornsmel
360 hvedemel, gerne tipo 00

Opløs gæret i vandet. Hvis du bruger tørgær, kommes det i melet.
Tilsæt yoghurten/skyr og dufter det grove mel og saltet.
Tilsæt til sidst melet.

Lad dejen hvile i 45 minutter.
Kom olie på bordet Og hæld dejen ud herpå. Del dejen i 12 stykker og form dem som trekanter.
Steg dem på en non slip pande eller en almindelig i lidt olie.
Jeg brugte kun olie til de to første, da dejen jo er vendt i olie på bordet.
Steg brødene ca. 1-1,5 minut På hver side.