HomeDesserter Triple chokolademousse

Triple chokolademousse

Posted in : Desserter on by : Dorthe Tags: , ,

Spread the love

Triple chokolademousse Til 6-8 prs. 

Mousserne laves stort set på samme måde

Mørk chokolademousse 

100 g 72% mørk chokolade
1 bæger past æggeblommer
1 bæger past æggehvider
1,6 dl piskefløde

Lys chokolademousse
100 g lys mælkechokolade
1 bæger past. æggeblommer
1 bæger past. æggehvider
1,6 dl piskefløde
1 tsk flormelis
1 tsk vaniljesukker ( ikke pulver)

Hvid chokolademousse
100 g hvid chokolade
1 bæger past. æggeblommer
1 bæger past. æggehvider
1,6 dl piskefløde
1 tsk flormelis
1 tsk vaniljesukker (ikke pulver)

Chokoladen smeltes og køles af. Æggehviderne piskes stive og der tilsættes flormelis og vaniljesukker. 

Pisk æggeblommerne lyse og bland dem i den afkølede chokolade. Vend chokolademassen i de piskede æggehvider. Pisk fløden og vend moussen i fløden. Lad moussen stå i køleskabet et par timer til den har sat sig

Jeg valgte at lade hver mousse sætte sig ca. ½ time, før jeg kom den næste ned i glasset.

Der kan serveres hindbærcoulis til, hvis det skal være lidt mere frisk 

Tip: Du kan vælge at tilsætte 3 tsk. pulverkaffe i den mørke chokolademousse i stedet for vaniljesukkeret