HomeTil Madpakken Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Posted in : Til Madpakken on by : Dorthe Tags: , , ,

Spread the love

Pølsehornene er bagt med kærnemælk og giver den lækreste, bløde konsistens

Til 24 pølsehorn

50 gram gær
6 dl.kærnemælk
50 gram olie
2 tsk salt
1 tsk sukker
200 gram havregryn
150 gram fuldkornshvedemel
500-550 gram hvedemel.
24 Pølser (Jeg bruger pølsehornspølser fra Fakta)

Æg til pensling
Sesamfrø

Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, sukker og havregryn i blandingen. Tilsæt fuldkornsmelet og derefter saltet og slut af med hvedemelet, til dejen har en tilpas konsistens. Den skal være lidt klistret.
Ælt dejen i ca 10 minutter. Lad den hæve overdækket i 1/2 time.

Del dejen i 3 og rul dejen ud til en cirkel. Skær dejen i 8 trekanter evt med en pizzzaskærer. Smør evt. dejen med ketchup og rul pølserne ind i dejen
Lad dem efterhæve på bagepapir i 10-15 min.
Pensel dem evt. med æg eller mælk og drys med sesam. bages ved 200 grader varmluft i ca. 15 min. til de er gyldne