HomeDesserter Hindbærdrøm

Hindbærdrøm

Posted in : Desserter on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Hindbærdrøm, 4 prs.

2 dl fløde
1 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
250 g hindbær

Mandelknas:
100 g sukker
60 g smør, stuetemperatur
60 g hakkede mandler
30 g hvedemel

Ovnen tændes på 175 grader.

Mandelknas: Bland sukker og smør, mandler og hvedemel i en skål. Smuldr dejen med fingrene, og bred den ud på en bageplade med bagepapir.

Bag det gyldent, vend blandingen af og til, så den bliver sprød. Lad det køle af.

Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljesukker. Mos 1½ dl hele hindbær let og vend dem i flødeskummet.

Fordel mandelknaset i 4 glas og pynt med hindbærskum og evt. friske hindbær.