HomeBrød og boller Madbrød med timian

Madbrød med timian

Posted in : Brød og boller on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Det her er et af de bedste madbrød, jeg har bagt Bryder man sig ikke om timian, kan man udskifte det med et andet krydderi

Madbrød, 8 prs.

Tid: 1/2 time + 1/2 times hævetid

25 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. sukker
½ dl. yoghurt naturel eller kærnemælk
100 g. fuldkornsmel
250 g hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. olie
1 tsk. timian


Opløs gær i vandet og tilsæt sukker, yoghurt naturel, olie, fuldkornsmel, salt og hvedemel. Rør det sammen til en lidt klistret dej.
Lad dejen hæve i ½ time.

Vend dejen ud på et stykke bagepapir, og form den til en halvkugle (Det er nemmest hvis du har våde hænder) Drys evt. med lidt timian og lidt havsalt.
Rids brødet i 8 stykker.
Sæt brødet i en kold ovn og tænd på 225 °C (alm ovn)

Bages i ca 20 minutter, til overfladen er lækker og gylden.