6 marts, 2020
Flutes med krydderi
Posted in : Brød og boller on by : Dorthe Tags: madbrød
Flutes med krydderi
2 Stk Flutes
3 dl vand
25 g gær
1 tsk salt
350 g hvedemel
150 g fuldkornsmel eller grahamsmel
Gæren røres ud i lunkent vand
Resten af ingredienserne kommes i skålen og røres godt sammen.
Dejen dækkes til og stilles til hævning i ca. en halv time
Dejen formes til 2 lange, tynde stænger og lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver i ca. 15 min
Stængerne snittes let på skrå og pensles med sammenpisket æg.
Drys friskkværnet peber og salt, tørret dild, basilikum eller lignende på, før de sættes i ovnen for at give et lidt mere krydret flute.
Bages ved 200 grader i ca 15 min.
TIP: Bland. evt. lidt krydderier i dejen