HomeBrød og boller Flutes med krydderi

Flutes med krydderi

Posted in : Brød og boller on by : Dorthe Tags:

Spread the love

Flutes med krydderi

2 Stk Flutes


3 dl vand
25 g gær
1 tsk salt
350 g hvedemel
150 g fuldkornsmel eller grahamsmel

Gæren røres ud i lunkent vand 
Resten af ingredienserne kommes i skålen og røres godt sammen.
Dejen dækkes til og stilles til hævning i ca. en halv time

Dejen formes til 2 lange, tynde stænger og lægges på en bageplade med bagepapir og efterhæver i ca. 15 min
Stængerne snittes let på skrå og pensles med sammenpisket æg.

Drys friskkværnet peber og salt, tørret dild, basilikum eller lignende på, før de sættes i ovnen for at give et lidt mere krydret flute.

Bages ved 200 grader i ca 15 min.

TIP: Bland. evt. lidt krydderier i dejen