14 februar, 2023
Rugbrød – keto
Posted in : Brød og boller on by : Dorthe Tags: Græskarkerner, hørfrø, keto, solsikkekerner
Tænd ovnen på 220°.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Pisk de våde ingredienser på nær sovsekuløren i en anden og større skål.
Hæld de tørre ingredienser i de våde og tilsæt sovsekulør.
Hæld dejen i en smurt brødform og bag det 10 minutter ved 220°.
Skru derefter ned på 175° og bag det 40 minutter.
Tørre ingredienser
1,5 dl græskarkerner
2 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 spsk pofiber
2 tsk bagepulver
2 spsk. loppefrøskaller
Våde ingredienser
4 stk æg
15 gram mayonnaise
120 gram flødeost
30 gram creme fraiche
100 gram cheddar
30 gram parmesan
3 tsk æblecidereddike
2 spsk sovsekulør
1/2 tsk salt