6 marts, 2020
Banancupcakes med crunchy karamelfrosting
Posted in : Cupcakes on by : Dorthe Tags: banan, Børnevenlig, cupcakes, karamel
Banancupcakes, ca. 12 stk.
3 æg
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
3 bananer
100 g. smeltet margarine
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Kanel (Kan udelades)
Æg, sukker og vaniljesukker piskes sammen. Mos bananerne og tilsæt dem sammen med det smeltede margarine. Kanel, mel og bagepulver sigtes i dejen.Fordel dejen i papirsforme i en cupcakeform af metal og bag dem i ca. 15 minutter ved 175 grader
Afkøl kagerne.
Frosting:
250 g flormelis
80 g blødt smør
20 ml mælk
Korn fra 1 vaniljestang
8-10 karamelbolcher (Jeg brugte Flødetabletter)
Pisk smør, vaniljekorn og flormelis sammen og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Pisk blandingen i 15 min. til den er hvid.
Kom flødetabletterne i en pose og knus dem med en kagerulle. Bland de knuste bolcher i frostingen.
Kom frostingen i en sprøjtepose med en tyl og dekorer kagerne.
Pynt: bolcher
Sæt en flødetablet på hver cupcake.