6 marts, 2020
Hazelnut pralines
Posted in : Cupcakes, Mindre Kager on by : Dorthe Tags: nutella, nødder
Opskriften stammer fra the Hummingbird Bakery og smager fantastisk
Hazelnut pralines, ca. 12 cupcakes
300 g mel
145 g sukker
1 spsk. bagepulver
½ tsk natron
1/4 tsk salt
2 store æg
2½ dl mælk
1 tsk vaniljeessens
85 g usaltet smør, smeltet
150 g Nutella eller andet chokoladesmørepålæg
30 g hakkede hasselnødder eller hasselnøddeflager
Varm ovnen op til 170 grader. Smelt smørret.
Sigt mel, 115 g sukker, bagepulver, natron og salt i en skål.
Slå æggene ud i en anden skål og tilsæt mælk og vaniljeessens og rør godt.
Bland nu den de tørre og de våde ingredienser med en håndmikser på lav hastighed.
Tilsæt smørret og pisk godt sammen.
Bland 80 g Nutella i og fyld cupcakeforme ca. 1/4 op og kom en lille tsk. Nutella i hver cupcake.
Fyld nu cupcakeformene med resten af dejen, så de er ca 2/3 fyldt.
Drys med resten af sukkeret og de hakkede nødder
Bages i 25-30 minutter