1 marts, 2020
Hvid chokolademousse
Posted in : Desserter on by : Dorthe Tags: chokolade, dessert, glutenfri, mousse
En lækker, blød mousse er en perfekt afrunding på et dejligt måltid mad
Hvid chokolademousse, 4 prs:
200 g hvid chokolade
1 dl minimælk eller skummetmælk
2 dl piskefløde
Smelt chokoladen i mikroovnen eller i en skål over vandbad.
Hæld mælken i en gryde og bring det til kogepunktet. Hæld det langsomt over chokoladen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet og blank.
Pisk fløden til let skum, og vend i den afkølede chokolade. (Må godt være let lunken) og vend så resten af den piskede fløde i.
Hæld moussen i glas og sæt den på køl i min. 3 timer, gerne natten over.
Pynt med friske bær inden servering og server evt. limemarinerede jordbær til, for at tilføre lidt syre