HomeHøjtider Chokoladespecier

Chokoladespecier

Posted in : Højtider, Jul, Småkager on by : Dorthe Tags: , ,

Spread the love

Chokoladespecier, ca. 80 stk.

250 gram smør blødt
250 gram flormelis
2 tsk. vaniljesukker
1/4 tsk. salt
1 æg
350 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
180 gram grofthakket mørkt chokolade

Rør smørret sammen med flormelis og vanilje og tilsæt æg og pisk det godt sammen.
Bland bagepulver og salt i melet og sig det ned i dejen.
Hak chokoladen og rør det i dejen.

Tril små kugler af dejen, sæt dem på en bageplade og tryk dem flade. 
Bag kagerne ved 200 grader i ca 7 minutter.
Lad kagerne køle af på et stykke bagepapir og læg dem i en tætsluttende dåse, når de er kolde.

TIP: Brug en anden slags chokolade eller undlad den og drys i stedet kagerne med perlesukker.