26 september, 2020
Chokolademarengs
Posted in : Mindre Kager on by : Dorthe Tags: chokolade, glutenfri, marengs
Æggehvider, chokolade og sukker er alt, der skal bruges. Det er da nemt.
Chokolademarengs, ca 15 stk.
Arbejdstid: ca 1 time
6 æggehvider
280 g sukker
150 g smeltet chokolade
Smelt chokoladen og lad den køle af.
Pisk æggehviderne og kom sukkeret i mens der piskes i ca. 15 minutter.
Vend kort chokoladen i marengsen, men bland det ikke fuldstændigt.
Kom marengsen i en sprøjtepose eller brug to skeer til at sætte marengsen på en bageplade med bagepapir.
Jeg lavede flade marengs og bagte dem i 35 minutter ved 110 grader.
Hvis du i stedet laver høje marengs, skal de have ca 10 minutter mere.
Hvis du ikke ønsker at de skal være lidt seje, giv dem da 10 minutter mere.
lad dem køle af på bagepladen, dør du flytter dem.