6 marts, 2020
Chokoladecupcake surprise med fløde
Posted in : Cupcakes on by : Dorthe Tags: Børnevenlig, chokolade, lakrids
Chokoladecupcakes, 10 stk.
80 g kakao
1,5 tsk. bagepulver
120 g mel
¼ tsk. Salt
60 g farin
60 g sukker
85 g blødt smør
1,75 dl mælk
1 tsk. Vaniljesukker
1 æg
100 g. smeltet mørk Carletti chokolade 70 %
1 pose Carletti lakridspinde
Bland kakao, bagepulver, mel og salt i en skål.
Tilsæt sukker og farin, smør, mælk og vanijekorn. Tilsæt til sidst ægget og bland dejen godt.
Smelt chokoladen i mikroovnen og lad det køle lidt af, inden den blandes med dejen.
Fyld dej 2/3 op i papirsforme, i en cupcakeform og bag dem ved 180 grader i ca. 15-18 minutter.
Kagerne afkøles.
Stik hul midt i alle cupcakes med en udstikker (Man kan købe en cupcakeudstikker til formålet).
Fyld Lakridspinde i kagehullet.
Pynt:
3 dl Piskefløde
1 vaniljestang
Skrab vaniljekornene ud af vanijestangen. Pisk fløden og bland vaniljekornene i. Kom fløden i en tyl og sprøjt den ud i toppe på kagerne.