1 marts, 2020
Triple chokolademousse
Posted in : Desserter on by : Dorthe Tags: chokolade, dessert, mousse
Triple chokolademousse Til 6-8 prs.
Mousserne laves stort set på samme måde
Mørk chokolademousse
100 g 72% mørk chokolade
1 bæger past æggeblommer
1 bæger past æggehvider
1,6 dl piskefløde
Lys chokolademousse
100 g lys mælkechokolade
1 bæger past. æggeblommer
1 bæger past. æggehvider
1,6 dl piskefløde
1 tsk flormelis
1 tsk vaniljesukker ( ikke pulver)
Hvid chokolademousse
100 g hvid chokolade
1 bæger past. æggeblommer
1 bæger past. æggehvider
1,6 dl piskefløde
1 tsk flormelis
1 tsk vaniljesukker (ikke pulver)
Chokoladen smeltes og køles af. Æggehviderne piskes stive og der tilsættes flormelis og vaniljesukker.
Pisk æggeblommerne lyse og bland dem i den afkølede chokolade. Vend chokolademassen i de piskede æggehvider. Pisk fløden og vend moussen i fløden. Lad moussen stå i køleskabet et par timer til den har sat sig
Jeg valgte at lade hver mousse sætte sig ca. ½ time, før jeg kom den næste ned i glasset.
Der kan serveres hindbærcoulis til, hvis det skal være lidt mere frisk
Tip: Du kan vælge at tilsætte 3 tsk. pulverkaffe i den mørke chokolademousse i stedet for vaniljesukkeret