1 marts, 2020
Crunchy lækkerbidskner
Posted in : Højtider, Jul on by : Dorthe Tags: Jul, konfekt
De her smager ubeskriveligt lækkert. Det er en af favoritterne her i huset 🙂
100 g Dumle-karameller
150 g Yankie Bar
50 g smør
5 dl Rice Krispies
125 g mælkechokolade
1 firkantet form ca. 20 x 20 cm
Skær karameller og Yankie Bar i mindre stykker, og læg dem i en gryde sammen med smørret. Smelt det hele forsigtigt sammen ved svag varme, til du får en jævn og glat masse. Tag gryden af varmen. Rør Rice Krispies i den smeltede chokoladeblanding.
Beklæd formen med bagepapir, og tryk konfektmassen ud i formen. Glat overfladen af massen med bagsiden af en ske.
Hak mælkechokoladen, og smelt den i en skål over vandbad eller i mikroovn. Smør den ud på toppen af konfektmassen i et jævnt lag.
Sæt formen på køl i 1 time.
Vip massen ud af formen og lad den stå i 5-10 minutter, før den skæres ud i mundrette bidder med en skarp kniv.
Opbevares i en tætsluttende dåse.
TIP: Pynt evt. stykkerne med lidt smeltet hvid chokolade