Daddelbarer

Posted in : Snacks, Curd mm., Til Madpakken on by : Dorthe Tags: , , , , , ,

Spread the love

De her lækre barer holder ikke længe i vores hus. Søde barer med knas i og lækker chokolade på toppen. Det er da ikke til at modstå – og så smager de ikke engang sundt!

Daddelbarer, 15 stk.

375 g. Dadler uden sten

3 spsk. honning

3 tsk. Kakao

30 g havregryn

80 g. hakkede mandler 

50 g. god mørk chokolade

evt. 30 g. lys chokolade til pynt 

Dadlerne hakkes fint, brug evt. en minihakker.
Dadlerne og honningen kommes i en gryde og varmes op, til det er håndvarmt. 
Kakao og de hakkede mandler tilsættes sammen med havregrynene og massen blandes godt sammen. 

Rul massen ud mellem 2 stk. bagepapir, og form en firkant på ca. 16×19 cm.
Læg den i køleskabet, stadig i bagepapiret i ca. 10 min.

Smelt chokoladen og fordel den over daddelmassen med en spatel.

Smelt evt. lidt lys chokolade og kom det i en pose, hvori der klippet et meget lille hul. lav en lille tyndt mønster på ovenpå den mørke chokolade og læg igen daddelmassen på køl, til chokoladen er stivnet.

Skær daddelmassen ud til 15 barer og opbevar dem på køl.