HomeTil Madpakken Pizzasnegle

Pizzasnegle

Posted in : Til Madpakken on by : Dorthe Tags: , , , ,

Spread the love

Pizzasnegle, ca 25 stk.

50 g gær
2 dl mælk
1 1/2 dl kærnemælk, A38 el.lign
2 æg
1,5 tsk salt
1 spsk honning
1 dl olivenolie
ca 500 g hvedemel
200 g rugmel

Fyld og topping:
1 stor dåse tomatpure
ca. 120 g ketchup
1 lille hakket løg
1 pakke pepperoni (ca. 200 g) skåret i stykker
250 g revet mozarella, husk at gemme til topping

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie, kærnemælk, honning, æg, rugmel og salt og rør det godt sammen. Ælt derefter hvedemel i, til dejen er smidig.
Stil dejen til hævning i 1 time med et klæde over.

Rul dejen ud i en firkant på en meldrysset bordplade, til den er omkring 1/2 cm i tykkelsen.
Bland tomatpure, ketchup og hakket løg.
Smør fyldet ud over hele dejen, til ca 3 cm fra den ene kant og drys med lidt revet ost. Fordel pepperoni stykkerne på dejen og rul den sammen. 


Skær snegle i ca 2 cm tykkelse med en skarp kniv og sæt dem på en bageplade med bagepapir og form dem runde med hænderne. Fordel resten af osten over sneglene.
Lad dem hæve i 20-30 minutter og bag dem i ca 15-17 minutter ved 200 grader.

TIP: Erstat rugmelet med fuldkornsmel eller hvedemel for en knapt så grov version af sneglene