Brownie

Posted in : Kager on by : Dorthe Tags: ,

Spread the love

Denne brownie indeholder ingen nødder og er superlækker – selv efter tre dage.

Brownie
(Passer til en bradepande. Halver opskriften og bag den i en form på 25×25 cm)

500 g mørk chokolade, min. 55 %, gerne 70 %
275 g smør
10 mellemstore æg
750 g sukker
130 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. havsalt
4 spsk. kakaopulver

Tænd ovnen på 170°. Hak chokoladen groft, og smelt den sammen med smørret i en gryde. Pisk æg og sukker sammen og rør den smeltede chokolade-smørblanding i æggene med en dejskraber.

Sigt mel, bagepulver, salt og kakao i dejen og vend det godt med dejskraberen. Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir

Bag brownien i ca. 38-40 min. Når du stikker en strikkepind i kagen, skal der hænge lidt dej fast på den.