2 juli, 2024
Red velvet minicupcakes med cream cheese frosting
Posted in : Cupcakes, Mindre Kager on by : Dorthe Tags: flødeost, kagetapas
Den blide chokoladesmag komplementeres så fint af en lækker cream cheese frosting
Red velvet cupcakes, ca. 50 stk.
300 g sukker
120 g smør, stuetemperatur
2 æg
45 ml rød frugtfarve
2 tsk. vaniljesukker
300 g hvedemel
1 tsk. natron
20 g kakao
1 tsk salt
2,5 dl kærnemælk
2 spsk. eddike
Pisk smør, sukker og vanilje sukker let og luftigt. Tilsæt ægget og pisk let.
I en anden skål, røres rød farve og kakao til en tyk pasta. Hæld det i æg/sukker blandingen og rør det godt sammen.
Tilsæt halvdelen af kærnemælken og bland det godt. Sigt hvedemelet i, og resten af kærnemælken.
Tilsæt eddike, natron og salt og pisk godt til dejen er jævn. Fyld formene cirka 2/3 og bag kagerne ved 170˚c i 13-15 min.
Cream cheese frosting
115 g. smør
225 g. flødeost naturel
i tsk. vaniljesukker
500 g. flormelis
Piwsk smørret i min. 15-20 min til smørsmagen er væk. Bland flødeosten og vaniljesukkeret i og pisk til sidst flormelis i lidt efter lidt.
Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl og pynt kagerne med frostingen.