14 februar, 2022
Glutenfri boller
Posted in : Brød og boller on by : Dorthe Tags: glutenfri, keto, mandelmel
Ca 12 boller
Bollerne er også ketovenlige 🙂
10 spsk. Husk
4,5 spsk. sesamfrø
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
280 g mandelmel
2 tsk. fint salt
3 tsk. Æblecider eddike
6 Æggehvider
4,5 dl varmt, kogt vand
Tænd ovnen på 180 grader
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Pisk æggehvider i en anden skål og tilsæt eddiken.
Tilsæt vand og pisk i kort tid. Lad det hvile i ca. 15 minutter, så dejen samler sig.
Form 10-12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl evt. bollerne let med solsikkeolie
Bag dem i ca. 40-45 min og køl dem af på en rist.