21 februar, 2020
Pizzaboller

Pizzaboller med pepperoni, skinke eller noget helt tredje, er en lækkerbisken til madpakken. Her er de bagt med pepperoni
Pizzaboller, 18 stk,
50 gram gær
5 dl. lunkent vand
1 dl. yoghurt naturel
50 gram olie
2 tsk salt
350 gram fuldkornshvedemel
500-550 gram hvedemel.
1 pose revet mozarella
1 pakke mini pepperoni
Ketchup
Tomatpuré
Opløs gæren i vandet og tilsæt yoghurt naturel, olie og fuldkornsmel i blandingen. Tilsæt salt og hvedemel, til dejen har en tilpas konsistens. Den skal være en smule klistret. Ælt dejen i ca 10 minutter. Lad den hæve overdækket i 1/2 time.
Opdel dejen i 18 stykker, tril boller og rul dem lidt ud eller bank dem flade. (De skal dog ikke være alt for flade)
Bland tomatpuré og ketchup og læg en lille spiseskefuld på hver bolle og smør det ud over toppen.
Læg pepperoni på og drys med et god lag ost.